Voor ondersteuning van een geschreven verhaal heb ik van karton en lijm een maquette gemaakt van een studio. Voor mijn verhaal was het een technische ruimte in de uitgestrekte kelder van een appartementencomplex, waar zich ook de parkeerplaatsen en bergingen van de bewoners bevonden. Tot een modernisering deze ruimte overbodig maakte en het te koop kwam te staan. Het heeft een oppervlakte van een kleine 40 m².  

De technische ruimte had een schuifdeur en deze is voor de studio behouden. Ook de overige deuren zijn schuifdeuren geworden, met uitzondering van de toiletruimte die in het verhaal met een harmonicadeur werd gesloten, maar in deze maquette een schuifdeur kreeg. 

Het heeft grotendeels een verhoogde vloer. Het was voor mijn verhaal noodzakelijk, omdat de bewoners de nieuwe eigenaar weg wilden hebben en zij afdwongen dat er niet in de fundering geboord mocht gaan worden. Later heb ik dit stukje uit het verhaal geschrapt.

De keuken met een looppad van anderhalve meter breed. Vier kasten in de hoeken tot aan het plafond en de rest van de ruimte wordt ingenomen door het keukenblad, wasmachine, etc.

De studio bestaat uit een enkele leefruimte. Het is een woonkamer, slaapkamer, werkplek en trainingsruimte in één. 

De bank is een slaapbank.

De douche en toilet bevinden zich achter elkaar. Om het toilet te bereiken fungeert de douche als een gangpad.